Craft Talks & Coffee, 23 aprilie 2024.

A fost un prilej de învățare, networking și schimb de idei cu o parte dintre clienții noștri, dar și cu alți colegi și pasionați din domeniul digital.

Cel mai votat și apreciat subiect de discuție de către audiență

Teste automate de canibalizare și sinergie SEO-SEA pentru Donna Medical Center care au generat un test value de 1,555 eur, un cost saving de 790 eur și 765 eur extra organic value.

Calitate, nu cantitate: creștere a investițiilor cu 1,130% și cu 695% a valorii acestora prin schimbarea strategiei de bidding pe campanii cheie în Google Ads pentru SeedBlink.

Studiu de caz în SEO: cum am continuat strategia și am urcat în top poziții pe căutările „mașini electrice” și modelele de mașini Opel.

Optimizarea paginilor de produs în focus Cont IMM și Mobile Banking pentru a le aduce în prima pagină, pentru UniCredit.

Studiu de caz în SEO: cum am adus din pagina 6 pe poziția 6 keywordul „mașini electrice” și în top poziții căutările pe modelele de mașini Opel.

Cum a obținut Rowenta cu 28% mai multe click-uri pentru categoria Aspiratoare verticale prin SEO.

Cum a obținut Persil cu 232% mai multe click-uri cu ajutorul SEO.

Demo live de configurare a audienței în platformele Meta și/sau Youtube.

Cum a devenit Google ads a doua cea mai importanta sursa de leads pentru DigiSign

Cresterea cu 170% a valorii conversiilor prin schimbarea strategiei de bidding in conversion value.

Află cum au impactat reglementările DMA audiențele META in Q4 2023.

ClimbinSearch: Abordare Holistică pentru Optimizarea Google Search.

CLIMB WITH US

Craft Talks and Coffee din 23 aprilie 2024 a fost o ocazie minunată de a ne conecta și de a învăța împreună și face parte dintr-un lung șir de evenimente Digital Climbers care urmează să aibă loc.

În cadrul următorului eveniment, vom avea alte subiecte interesante despre digital marketing, iar 5 cele mai votate vor fi prezentate. Vei avea ocazia să votezi pentru subiectele preferate.

Urmează să anunțăm locația și data evenimentului, temele de discuție și speakerii!

Dacă ai întrebări legate de următorul eveniment sau pur și simplu vrei să discutăm provocările pe care le întâmpini în digital marketing, te rugăm să completezi formularul de mai jos.