PAID SOCIAL

Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Pinterest, Twitter – indiferent de platforma de social media, la baza strategiei noastre Paid Social se află un proces în 4 etape, bine definit, testat și adaptat pentru a favoriza îmbunătățirea continuă și a genera rezultate incrementale în vederea atingerii obiectivelor de business.

În prima fază, procesul are în vedere analiza, pe baza căreia construim o strategie cuprinzătoare, cu obiective clare și acțiuni realizabile, urmată de stabilirea de roluri, responsabilități și componenta de measurement. Încă de la începutul proiectului, creăm un dashboard, a single source of truth, cu indicatorii care ne vor ajuta să monitorizăm și să înțelegem progresul înregistrat odată cu începerea implementării acțiunilor.

Fazele 2, 3 și 4 din proces se desfășoară în paralel și înglobează componenta de măsurare și testare, definire audiență core și potențial, stabilirea mixului potrivit de obiective la nivel de campanie, cât și efectuarea analizelor de performanță periodice pentru ajustarea direcției strategice.

Servicii Paid Social

  • Paid Social Strategy. Dezvoltarea unei strategii complete ce înglobează identificarea platformelor de social media potrivite pentru brand, definirea audienței core și potentialului, stabilirea mixului potrivit de campanii și formate pentru atingerea obiectivelor digitale și susținerea business-ului.

  • Audit Tehnic Paid Social. Analizăm campaniile paid social din mai multe perspective: pornim de la structura campaniilor, analiza audiențelor și segmentarea acestora, relevanța cu examinarea formatelor, textelor și a mesajelor din campanii, până la evaluarea strategiilor de bidding, tracking și analytics, dar și alocarea bugetelor.

  • Targeting and Segmentation. Studiul audiențelor din strategie și definirea acestora în platforme. Include segmentarea audiențelor și maparea acestora pe momentele din funnel în care se află userul, precum și dimensiunea audienței pentru a determina potențialul fiecărei audiențe.

  • Media Planning. Pornind de la strategie și buget realizăm estimări clare pe structura de campanii la nivel de fiecare platformă din mix astfel încât să avem o imagine completă pe campanii, bugete, strategii de bidding, targetare, indicatori de performanță.

  • Ad Creation and Messaging. Alinierea formatelor, textelor și a mesajelor din campaniile plătite pe social media cu intenția consumatorului la fiecare etapă din user journey.

  • Optimization, Monitoring & Scaling. Optimizarea recurentă a campaniilor plătite din social media cu ajutorul unui proces ciclic de măsurare, testare și învățare continuă.

  • A/B Testing. Testare și învățare continuă cu scopul îmbunătățirii rezultatelor de performanță prin realizarea de experimente și teste comparative pentru diferite variante de anunțuri, pagini de destinație, strategii de targetare sau de licitare.

  • Paid Social Consultancy. Pachet de ore de consultanță Paid Social, distribuite pe taskuri țn funcție de impactul estimat și resursele necesare, cu scopul de a atinge obiectivele brandului.

  • Paid Social – Content Sinergy. Integrarea eforturilor de dezvoltare de conținut, inclusiv SEO, cu strategia de Paid Social. Conținutul dezvoltat merită amplificat în rețelele sociale, mai ales dacă e un conținut smart dezvoltat în funcție de interesele utilizatorilor.

Award-Winning Proprietary tool

Raportare automată prin tool proprietar ClimbinSearch, cu posibilitate de vizualizare zilnică sau lunară a rezultatelor și KPIs urmăriți. Integrare cu GA4, Google Ads, Facebook Ads și nu numai.

Digital Climbers

Abordare Paid Social reinventată

CLIMB WITH US

“S-a văzut impactul imediat în lucrul cu Digital Climbers. Am avut în octombrie, la 2 luni de la startul colaborării, cea mai buna luna a noastra atat la București cât și pe țara. Am dublat vanzarile din cea mai buna luna de până acum, vizitele în showroom au fost constante, asa ca imi place sa zic ca datorita Digital Climbers am avut aceasta performanta. Sper sa si ramana asa.” 

Filip Enache, OneLiving

Digital Climbers sunt o echipa de profesionisti dedicati, cu know-how exceptional si care te ajuta nu doar sa atingi, ci si sa si depasesti performantele setate. In plus, tool-ul ClimbinSearch ofera o interpretare exhaustiva a eforturilor SEM si SEO derulate, astfel incat poti identifica mult mai usor si mai clar nevoile de optimizare. DC sunt, cu adevarat, un partener de incredere.

Adelina Toba, Groupe SEB

Digital Climbers sunt echipa mea de digital media. ClimbinSearch si abordarea integrata sunt doar cireasa de pe tort. Ii apreciez pentru skill-urile lor si atitudinea fata de proiectele pe care le lucram impreuna si lucram multibrand si interdisciplinar atat pe proiecte SEO cat si paid media si content. Cand echipele lucreaza bine impreuna rezultatele nu intarzie sa apara.

Nadia Pietreanu, Trust Motors