keep climbing 2023

Toate detaliile competiție din 2023 se găsesc în pagina evenimentului. Veți regăsi albume foto, discuții și emoții.

Programul competiției

Atât de mult ne-a plăcut experiența de anul trecut încât anul acesta am spus: „Let’s do it again!”. Așadar, așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la KidsFest pe 24 și 25 iunie pentru cea de-a doua ediție a concursului de cățărat Keep Climbing destinat tinerilor cățărători între 6 și 12 ani.

Program concurs

Sâmbata 24 iunie 2023

  • 15:30 – 16:00 Ședința tehnică cu Crina Ochenatu
  • 16:00 – 19:00 Concurs în ordinea numerelor
  • 19:00 – Tombola – veniți cu numărul de concurs pentru înscriere și extragere

Duminică 25 iunie 2023

  • 15:30 – 16:00 Ședința tehnică cu Crina Ochenatu
  • 16:00 – 18:00 Concurs în ordinea numerelor
  • 18:00 – 19:00 Departajare dacă este cazul
  • 19:00 – 19:30 Pauza
  • 19:30 – 20:00 Premierea și tombola – veniți cu numărul de concurs pentru tombolă (înscriere și extragere)
Second Edition
Keep Climbing
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Crina ochenatu

Anul acesta, în cadrul celei de-a doua ediții a competiției de cățărat Keep Climbing, va conduce echipa de organizare a concursului Crina-Valentina Ochenatu, multiplă campioană națională la bouldering și escaladă. Despre performanță ca mindset, Crina afirmă că:

„Mergi pe drumul tău și crede în visul tău. Eu așa am făcut încă de la începuturile mele cu acest sport minunat- escalada . Acest sport m-a ajutat să depășesc obstacolele din viața de zi cu zi. Fiecare obstacol îl asociez cu fiecare mișcare dintr-un traseu de escalada/bouldering și astfel reușesc să merg mai departe. Mentalul e foarte important în acest sport frumos. Crede că vei putea reuși și chiar se va îndeplini. „

Te așteptăm la ședințele tehnice conduse de Crina să înveți din experiența unei mari campioane. Te poți înscrie prin formularul de pe link.

Regulament concurs

Vor fi 2 tronsoane cu câte 2 trasee în concurs, fiecare traseu având punctaj pentru realizare în funcție de prima sau a doua încercare de parcurgere conform tabelului de mai jos.

Se pot cățăra 2 participanți în paralel pe lateralele turnului de cățărat.

Fiecare participant are la dispoziție 5 minute. La terminarea timpului participantul este coborat de pe traseu chiar daca nu l-a terminat. Încercările pot fi doar consecutive pe același traseu și același tronson. În momentul începerii traseului, participantul va fi cronometrat de un reprezentant al organizatorului, iar la inchiderea celor 5 minute dedicate se considera încheiată participarea.

Traseu Top 
Prima Încercare 
Top
A doua Încercare
T1 10 5
T2 20 10
T3 30 15
T4 40 20
Total 100 50
Second Edition
Keep Climbing
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Mulțumim partenerilor noștri de la Climb Again si organizatorilor Kidsfest pentru sprijinul acordat.

Keep Climbing ediția 2022

În vara anului 2022, Digital Climbers s-a lansat oficial în cadrul evenimentului KidsFest. Cu ocazia evenimentului de lansare, am adus cu ajutorul ClimbAgain un turn de cățărat la KidsFest și am organizat prima ediție a concursului Keep Climbing destinat tinerilor cățărători. Experiența a fost una de neuitat iar perseverența de care au dat dovadă participanții în timpul concursului i-a împins către performanțe uimitoare.

Iată vibe-ul evenimentului în câteva imagini:

Keep Climbing 2022 by Digital Climbers

MARKETING & CLIMBING

Care este legătura dintre climbing și marketing? sau De ce o agenție de digital media ar organiza un concurs de cățărat? Asta-i întrebarea.

Atunci când pleci într-un traseu, mai ales în teren de aventură, trebuie să fii experimentat, să ai planul făcut, să ai la tine echipamentul necesar și să fii pregătit să te adaptezi la condiții schimbătoare ce pot apărea pe parcursul traseului. Aceleași lucruri sunt valabile și pentru proiectele de digital marketing pe care echipa Digital Climbers le coordonează cu profesionalism și eficientă pentru clienți din toate domeniile.

„Keep climbing” se referă la perseverența de care este nevoie pentru a face performanță în toate aspectele vieții. Fie că este vorba despre job, un hobby, sau o pasiune, perseverența, disciplina și antrenamentul te ajută să ajungi pe cele mai înalte culmi. Nu în ultimul rând, echipa este motorul care pune planul în funcțiune, totul se bazează pe susținere reciprocă, încredere unii în alții și autonomia fiecăruia de a-și îndeplini rolul în cel mai bun mod cu putință.