DISPLAY & VIDEO

Indiferent că vorbim de programmatic media buying sau real time bidding, de YouTube, Native Ads sau Display Video, abordarea este una full funnel, de la audiențe și variante broad de targetare până la segmentări, de la obiective de reach și vizibilitate de brand, până la obiective de engagement sau conversie.

Dezvoltăm strategii pe termen mediu și lung, la baza cărora se află un proces bine definit, format din 4 etape, gândit, testat și adaptat pentru a favoriza îmbunătățirea continuă.

Prima faza din acest proces o reprezintă analiza, pe baza căreia construim o strategie relevantă, cu obiective clare și acțiuni realizabile, urmată de stabilirea de roluri, responsabilități și componenta de measurement.

Etapele 2, 3 și 4 din proces se desfășoară simultan și țin de măsurare și testare, definirea audienței core și a potențialului, identificarea mixului potrivit de obiective, formate și analize de performanță periodice pentru ajustarea direcției strategice.

Servicii Display & Video

  • Display & Video Strategy. Dezvoltarea unei strategii complete ce înglobează identificarea platformelor Display & Video potrivite pentru brand, definirea audienței core și potentialului, stabilirea mixului potrivit de campanii și formate pentru atingerea obiectivelor digitale și susținerea businessului.

  • Audit tehnic Display & Video. Analizăm campaniile Display & Video din mai multe perspective: pornim de la structura campaniilor, analiza audiențelor si segmentarea acestora, relevanța cu examinarea formatelor, textelor și a mesajelor din campanii, până la evaluarea strategiilor de bidding, tracking și analytics, dar și alocarea bugetelor.

  • Targeting and Segmentation. Studiul audiențelor din strategie și definirea acestora în platforme. Include segmentarea audiențelor și maparea acestora pe momentele din funnel în care se află userul, precum și dimensiunea audienței pentru a determina potențialul fiecărei audiențe.

  • Ad Placement and Targeting. Identificarea celor mai relevante site-uri web, aplicații sau alte platforme pentru plasarea anunțurilor display & video ținând cont de audiența core și de obiectivele campaniei

  • Media Planning. Pornind de la strategie și buget realizăm estimări clare pe structura de campanii la nivel de fiecare platformă din mix astfel încât să avem o imagine completă pe campanii, bugete, strategii de bidding, targetare, indicatori de performanță.

  • Ad Creation and Messaging. Alinierea formatelor, textelor și a mesajelor din campanii cu intenția consumatourului la fiecare etapă din user journey.

  • Campaign Management. Managementul complet de campanii Display & Video ce presupune implementare și optimizare. Aceasta include monitorizarea performanței printr-un proces ciclic de măsurare, testare și învățare continuă.

  • Search A/B Testing. Testare și învățare continuă cu scopul îmbunătățirii rezultatelor de performanță prin realizarea de experimente și teste comparative pentru diferite variante de anunțuri, pagini de destinație, strategii de targetare sau de licitare.

  • Display & Video Consultancy. Pachet de ore de consultanță Display & Video, distribuite pe taskuri în funcție de impactul estimat și resursele necesare, cu scopul de a atinge obiectivele brandului.

Award-Winning Proprietary tool

Raportare automată prin tool proprietar ClimbinSearch, cu posibilitate de vizualizare zilnică sau lunară a rezultatelor și KPIs urmăriți. Integrare cu GA4, Google Ads, Facebook Ads și nu numai.

Digital Climbers

Abordare Display & Video reinventată

CLIMB WITH US

“S-a văzut impactul imediat în lucrul cu Digital Climbers. Am avut în octombrie, la 2 luni de la startul colaborării, cea mai buna luna a noastra atat la București cât și pe țara. Am dublat vanzarile din cea mai buna luna de până acum, vizitele în showroom au fost constante, asa ca imi place sa zic ca datorita Digital Climbers am avut aceasta performanta. Sper sa si ramana asa.” 

Filip Enache, OneLiving

Digital Climbers sunt o echipa de profesionisti dedicati, cu know-how exceptional si care te ajuta nu doar sa atingi, ci si sa si depasesti performantele setate. In plus, tool-ul ClimbinSearch ofera o interpretare exhaustiva a eforturilor SEM si SEO derulate, astfel incat poti identifica mult mai usor si mai clar nevoile de optimizare. DC sunt, cu adevarat, un partener de incredere.

Adelina Toba, Groupe SEB

Digital Climbers sunt echipa mea de digital media. ClimbinSearch si abordarea integrata sunt doar cireasa de pe tort. Ii apreciez pentru skill-urile lor si atitudinea fata de proiectele pe care le lucram impreuna si lucram multibrand si interdisciplinar atat pe proiecte SEO cat si paid media si content. Cand echipele lucreaza bine impreuna rezultatele nu intarzie sa apara.

Nadia Pietreanu, Trust Motors