PAID SEARCH

Pentru proiectele Paid Search, dezvoltăm strategii pe termen mediu și lung, la baza cărora stă un proces bine definit ce compune 4 etape și pe care îl urmăm cu rigurozitate. Întregul proces a fost gândit, testat și adaptat pentru a favoriza îmbunătățirea continuă și pentru a genera rezultate incrementale ce contribuie la atingerea obiectivelor digitale și de business.

Procesul are în vedere în prima faza analiza, pe baza căreia construim o strategie cuprinzătoare, cu obiective clare și acțiuni realizabile, urmată de stabilirea de roluri, responsabilități și measurement. Încă de la începutul proiectului, creăm un dashboard, a single source of truth, cu indicatorii care ne vor ajuta să înțelegem progresul înregistrat odată cu începerea implementării acțiunilor.

Fazele 2, 3 și 4 se desfășoară în paralel și țin de componentă de potențial, măsurare și testare, user experience, relevanță și analize de performanță periodice pentru ajustarea direcției strategice.

Servicii Paid Search

  • Search Potential Analysis. Studiu al principalelor topicuri de interes ale publicului țintă și intersecția de vizibilitate cu competitorii. Rezultatul fiind structura campaniilor de search ads.

  • Market Overview. Definirea pieței și a principalilor competitori, analiza share-ului de vizite și vizitatori precum și a principalelor cuvinte care aduc trafic la nivel de piață .

  • User Experience. Analiza pe scenarii de utilizare cu scopul de îmbunătățire a experienței utilizatorului prin alinierea paginilor cu intenția sa la fiecare etapă din user journey.

  • Audit Tehnic Search Ads. Analizăm campaniile de search din mai multe perspective: pornim de la structură și segmentare, analiza cuvintelor, relevanța cu examinare texte search, extensii și evaluare de landing pages, până la evaluarea strategiilor de bidding, tracking și analytics, dar și alocarea bugetelor.

  • Media Planning. Pornind de la strategie și buget realizăm estimari clare pe structura de campanii la nivel de fiecare platformă din mix astfel încât să avem o imagine completă pe campanii, bugete, strategii de bidding, targetare, indicatori de performanță.

  • Assets Development – pentru Search Ads – relevante pentru Topics de interes, pe structura stabilită și aliniate cu user experience, comunicarea brandului și diferențiere vs competitori. Refresh Text Ads – adaptăm periodic textele ținând cont de best performing/worst performing și dinamica comportamentului de achiziție al userului .

  • Optimization, monitoring & scaling. Managementul campaniilor Paid Search într -o manieră always-on ce are la baza un proces ciclic de măsurare, testare și învățare continuă .

  • A/B Testing. Testare și învățare continuă cu scopul îmbunătățirii rezultatelor de performanță prin realizarea de experimente și teste comparative pentru diferite variante de anunțuri, pagini de destinație, strategii de targetare sau de licitare.

  • Paid Search Consultancy. Pachet de ore de consultanță Paid Search, distribuite pe taskuri în funcție de impactul estimat și resursele necesare, cu scopul de a atinge obiectivele brandului

  • Paid – Organic Sinergy. Integrarea și analiza datelor din paid și organic search, cu scopul de a obține rezultat incremental pe Google Search, prin identificarea oportunităților de reducere a canibalizării, dar și de optimizare între cele două discipline

Award-Winning Proprietary tool

Abordăm proiectele Paid Search într-un mod inovativ prin integrarea datelor paid și organic search în tool-ul proprietar ClimbinSearch, premiat la nivel internațional în concursuri de inovație și tehnologie.

Digital Climbers

Abordare Paid Search reinventată

CLIMB WITH US

“S-a văzut impactul imediat în lucrul cu Digital Climbers. Am avut în octombrie, la 2 luni de la startul colaborării, cea mai buna luna a noastra atat la București cât și pe țara. Am dublat vanzarile din cea mai buna luna de până acum, vizitele în showroom au fost constante, asa ca imi place sa zic ca datorita Digital Climbers am avut aceasta performanta. Sper sa si ramana asa.” 

Filip Enache, OneLiving

Digital Climbers sunt o echipa de profesionisti dedicati, cu know-how exceptional si care te ajuta nu doar sa atingi, ci si sa si depasesti performantele setate. In plus, tool-ul ClimbinSearch ofera o interpretare exhaustiva a eforturilor SEM si SEO derulate, astfel incat poti identifica mult mai usor si mai clar nevoile de optimizare. DC sunt, cu adevarat, un partener de incredere.

Adelina Toba, Groupe SEB

Digital Climbers sunt echipa mea de digital media. ClimbinSearch si abordarea integrata sunt doar cireasa de pe tort. Ii apreciez pentru skill-urile lor si atitudinea fata de proiectele pe care le lucram impreuna si lucram multibrand si interdisciplinar atat pe proiecte SEO cat si paid media si content. Cand echipele lucreaza bine impreuna rezultatele nu intarzie sa apara.

Nadia Pietreanu, Trust Motors